Ох, бабачко: Рецепта за бюрек с млечен сос, топи се в устата
Тази типична балканска гозба ще се нареди сред любимите ви, щом я опитате
Напомня за баница, но вместо с кори плънката от яйца и сирене се завива с патладжан. Вкусният бюрек е лесна рецепта за гладни хора, които ценят домашната кухня.
Лютеница на фурна - произведение на кулинарното изкуство
Ястието се приготвя на два пъти. Първо трябва да запържите патладжаните, за да омекнат и с тях да се работи лесно. След това трябва да ги панирате и да запържите всичко още веднъж.
Знаете, че патладжаните поемат много олио, така че е повече от задължително да ги извадите върху кухненска хартия. Свикнали сме да консумираме пържените патладжани с доматен сос. Тук е по-подходящ чесновият сос на млечна основа.
Тази баничка е истинско изкушение: Топиш мачкаш и редиш в тавата
Може да го поднесете отделно и всеки да си сложи колкото иска, а може предварително да залеете бюрека и да сервирате така.
Вижте как да на правите вкусен и сочен бюрек с млечен сос на jenata.blitz.bg