Откакто готвач на Малдивите ми каза тази рецепта, лука го правя само така
Приготвен по този начин, червеният лук е подходящ за най-различни месни блюда, като ги прави по-наситени и свежи
Докато бях на почивка на Малдивите, опитах изключително оригиналното ястие, приготвено от шеф готвача на ресторанта. Необичайното в него обаче не бяха основните съставки, а превъзходно маринованият лук.
За щастие готвачът се съгласи да сподели малката си тайна, с която лукът се е получил толкова божествен.
Пръстите да си оближеш с тези вкусни макарони с месце и зеленчуци
От този момент го приготвям само по този начин и всички вкъщи са много доволни!
Как да си приготвите този великолепен червен лук, с който месните ви блюда ще станат много по-наситени и свежи, четете в jenata.blitz.bg.