Откакто научих този метод, правя тази питка и баница всяка Нова година
Всички у дома обожават да си хапват от тях, а годината им започва с вкусотии
Нова година е вече тук и ни маха с парченце баничка в ръка. А баницата е най- доброто, с което можете да посрещнете дванадесетия час, а и семейната закуската на първия ден от новата година. Направете я тази баница пищна, сочна, точно така, както искаме да бъде пълна и богата годината.
3 вкусотии, с които ще оберете точките на новогодишната трапеза
Нека бъде вита, и със златна коричка, за да са вити и бляскави дните ви и пълни със смисъл и най- вече любов.
И като всяко кулинарно приключение, за да получите прекрасен резултат, трябва първо да се снабдите с правилните и най- вече качествените съставки. Да започнем с корите- корите са основата, хлябът на баницата и трябва да са пресни и гъвкави. Така плънката ще остане вътре, а не да изтече на дъното на тавата.
В следващите редове ще ви разкрием тайната как да направите перфектната баничка и питка за трапезата си на 31-и декември и 1 януари.
Вижте чудесни рецепти за приготвяне на питка и баница с късмети на 31 декември на jenata.blitz.bg