Печеното пиле става с хрупкава и златиста коричка, сложите ли тази тайна съставка
Необходимата съставка може да се намери във всяка кухня, но малко хора я използват точно по този начин
Приготвянето на вкусна вечеря от птица, особено цяло пиле, е изкуство, което вероятно всяка домакиня иска да овладее.
Експерти от Simply Recipes споделиха пред Express с какво трябва да се намаже пилето, за да стане кожата му невероятно хрупкава и вкусна. По думите им, необходимата съставка може да се намери във всяка кухня, но малко хора я използват точно по този начин.
Само 15 минути – и вечерята е на масата: рецепта за печено пилешко филе с кашкавалова коричка
Само една чаена лъжичка от нея в комбинация с други подправки ускорява процеса на дехидратация на кожата.
Най-важното е да се разтопят всички мазнини. Само тогава ще постигнете желания резултат, категорични са готвачите.
Последвайте ни
0 Коментара: