Приготвянето на вкусна вечеря от птица, особено цяло пиле, е изкуство, което вероятно всяка домакиня иска да овладее.

Експерти от Simply Recipes споделиха пред Express с какво трябва да се намаже пилето, за да стане кожата му невероятно хрупкава и вкусна. По думите им, необходимата съставка може да се намери във всяка кухня, но малко хора я използват точно по този начин.

Само 15 минути – и вечерята е на масата: рецепта за печено пилешко филе с кашкавалова коричка

Само една чаена лъжичка от нея в комбинация с други подправки ускорява процеса на дехидратация на кожата. 

Най-важното е да се разтопят всички мазнини. Само тогава ще постигнете желания резултат, категорични са готвачите.

Каква тайна съставка да добавите към подправките, с които овкусявате пилето, за да стане кожата му хрупкава и златиста, вижте в jenata.blitz.bg.