Пилешки гърдички във фолио - пръстите да си оближеш!
Приготвено по този начин, месото става много крехко и ароматно
Печенето във фолио е проста и удобна техника, с която можете да приготвите вкусно месо, птици, риба, зеленчуци и плодове. А днес ви предлагаме с негова помощ да си направите едни апетитни пилешки гърдички.
Фолиото гарантира, че месото ще остане сочно. А подправките, с които ще го овкусим, ще придадат на месото пикантен вкус.
Свекърва ми издаде тайната за вкусно картофено изкушение с кайма
Приготвени по този начин, пилешките гърди стават много крехки и ароматни. И най-важното - не са ви нужни някакви специални умения, за да се справите с рецептата!
От какви продукти се нуждаете, за да си направите тази лесна вкусотия, вижте в jenata.blitz.bg.