Ако един мъж се интересува от вас или е вече влюбен, най-вероятно той ще ви го покаже с поведението си. Неговото подсъзнание ще го разкрива стъпка по-стъпка, докато и той не получи потвърждение от нежната страна за споделеност на чувствата. Ето какви са знаците в поведението на мъжа, които разкриват тайните му чувства.

1.Физическа близост

Ако един мъж е влюбен във вас, първият сигурен знак за неговите чувства е, че той се опитва да стои по близо чисто физически до вас. Когато разговаряте, вижте дали той несъзнателно се стреми да е възможно по-близо до вас и как тялото му е обърнато изцяло срещу вашето.

2. Потриване на челото
Един много издайнически жест на влюбения мъж е, че когато той разговаря с желаната жена потрива челото и веждите си с пръст. Още повече, ако очите му се усмихват, докато ви гледа, този жест не може да се контролира и разкрива намеренията му.

3. Чести обаждания
Ако някой е влюбен във вас, той често ще намира причини, за да ви се обажда по всякакъв повод. Зачестяването на обажданията е сигурен знак, че мъжът има по-специално отношение към вас.

4. Смяна в поведението
Когато мъжът е влюбен, той прави много неща за да привлече вниманието на жената, която харесва. И когато в един момент не вижда никаква обратна връзка, той започва да се държи студено, защото не е получил каквото иска.

5. Хвали ви пред другите
Още един сигурен знак, че един мъж е влюбен във вас е, че не спира да споменава името ви пред колеги и приятели. Тъй като мислите му ежеминутно са заети с вас, той няма как да говори за друго. Така мъжът изпитва удоволствие да изрича по-често името ви.

6. Помни любимия ви филм или книга
Друг сигурен признак за симпатиите на мъжа е, когато помни неща, които харесваш или не харесваш. Ако му е направило впечатление кои са любимите ти филми, книги, музика, той определено не е безразличен към теб.

7. Мъжът става грижовен
Ако един мъж става внимателен и грижовен към вас, ако се старае да ви създаде удобство и да ви предлага често своята помощ, то непременно има чувства към вас.

източник: jilo.bg