Едва ли има нещо по-хубаво от това да си имаш малка къщичка на село, в която да прекарваш отпуската си през лятото. Да си сред природата, да се наслаждаваш на чистия въздух и песента на птичките, да ходиш до реката... Красота! 

За съжаление, хубавите селски къщи с всички удобства струват много пари. А тези, които са евтини, приличат на развалини и не всеки е готов да инвестира парите си в името на спокойствието сред природата. 

В тази къща и клошарите не смееха да влязат, но след здрав ремонт... СНИМКИ

Героинята на тази история е младо момиче, което наследило стара селска къща. Тя мечтаела да прекарва свободното си време там, но не била готова да се примири с лошите условия.

Къщата била много стара и неугледна. И най-вероятно не била ремонтирана, откакто е построена. Зад стените й се криели купища мръсотия и боклуци и нямало нищо, което да създава усещането за домашен уют.  Отначало тя смятала да срине цялата къща и да си направи нова, но когато чула колко пари ще са й нужни, а тя не разполагала с много, бързо променила плановете си. 

Как се е справила с предизвикателствата и в какво бижу се е превърнала неугледната къща след упорития й труд, вижте в jenata.blitz.bg.