Прост трик разкрива дали яйцето е твърдо сварено
За да определите степента на готовност на продукта, се нуждаете само от пръст и твърда повърхност
Яйцата са една от най-универсалните продукти и източници на протеини, които могат да бъдат открити във всеки хладилник.
Да ги сварите както трябва обаче може да се окае проблем, защото на пръв поглед няма начин да разберете дали са готови за ядене, или не. За щастие, все пак има изход дори от такава сложна ситуация!
Съхраняване, варене и готвене: Тези разкрития за яйцата са супер важни!
Благодарение на един прост трик, с който можете да разберете дали едно яйце е твърдо сварено, или рохко, пише IFLScience. Трябва ви само твърда повърхност и пръстът ви!
Как бързо и лесно да проверите дали яйцето е твърдо сварено, вижте в jenata.blitz.bg.