Пръстите да си оближеш: Ароматна скумрийка на тиган
Всичко се дължи на тайната съставка, с която я приготвяме
В топлите летни дни много често вкъщи си приготвяме скумрия на скара. Повярвайте, вкусът и ароматът на рибата не могат да бъдат описани с думи...
Вчера ми се прииска да си спомня "вкуса" на лятото и реших да си приготвя тази рибка, но вместо скара, използвах тигана. Останах много изненадана, защото се оказа, че на вкус е почти същата.
Всички вкъщи са луди по салатката с цвекло на Джейми Оливър
А най-хубавото е, че и през студените дни ще мога да се наслаждавам на тази уникална вкусотия.
Всичко се дължи на тайната съставка, с която я приготвяме. Намира се във всеки магазин и с нея рибката става неустоимо вкусна.
От какво се нуждаете, за да приготвите всички с това непретенциозно, но изключително неустоимо ястие, четете в jenata.blitz.bg.