Рецепта за козунак „На жълтък“, която всяка домакиня може да направи
Най-добре върви с прясно или кисело млекце и е рай за всичките ви вкусови рецептори
Можете да отделите много време и усилия в търсене на успешна рецепта за козунак. Дори тези, които никога не са правили тестени изделия с мая, могат да приготвят перфектни козунаци по тази рецепта.
Агнешкото за Гергьовден ще се топи в устата, направите ли го така
Тестото, приготвено с жълтъци, се оказва много нежно и ефирно, има приятен нюанс и невероятен аромат.
Великденския козунак торта по тази рецепта може да се приготви предварително, да се увие в подходяща опаковка и да се замрази, след което да се размрази и украси непосредствено преди празника.
Вижте как да приготвите козунак "На жълтък" на jenata.blitz.bg