Тайната на вкусния домашен козунак в няколко рецепти
Вариантите са различни, но всички са крайно апетитни - празникът ви ще се превърне в рай
Безспорно всеки един от нас свързва великденската закуска с топъл, сочен и вкусен козунак. Да, обаче опитът ни показва, че този от магазина най-често ще ни разочарова, а пък от новините слушаме колко изкуствени съставки се влагат в него, предава "Дарик".
От jenata.blitz.bg вече ви издадохме тайната за най-вкусното и сочно агнешко, което се пече на бавен огън. Дадохме ви и още едно предложение как да направите агнешкото месце крехко и с много подправки по традиционна рецепта.
Затова събрахме и ви представяме някои твърде изкушаващи и определени доста лесни рецепти за козунак, с които със сигурност ще впечатлите всички около трапезата.
Вижте видео рецепти как да направите уникален и вкусен домашен козунак за Великден, на jenata.blitz.bg