Това е тайната на крехките и сочни свински пържоли, топят се в устата
В следващите редове ще ви разкрием лесна рецепта, която може да поставите и на Коледната трапеза
Зимата и студеното време карат хората да поглеждат към малко по-тежки храни. Най-чудесното месце за този сезон без никакъв спор е свинското.
Опитате ли този паниран карфиол, ще го приготвяте отново и отново
В следващите редове ще ви разкрием каква е тайната за направата на вкусно, сочно и много крехко свинско месце, гарантираме ви, че буквално ще се топи в устата ви.
Най-ключовият момент за това е специалната марината, която наистина кара ястието да се превръща в изкушение за сетивата. Такива пържолки може да поднесете на всяка трапеза, подходящи са дори за коледната празнична маса, където ще се съберете с цялото си семейство.
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук