Уникална вкусотия: Печена агнешка плешка с чесън и розмарин
Изключително лесно за приготвяне ястие, което ще ви зарадва със своята красота и богат вкус
Какво е великденската трапеза без крехко агнешко месо? И ако все още не сте решили как да го приготвите тази година, ви предлагаме да го направите по тази рецепта.
Тя ще се хареса на всички заради максималната си простота. Взимате месото, овкусявате с подправките, мятате във фурната, а после сервирате с някаква гарнитура. Между другото, с каквото и да го поднесете, все ще е вкусно!
Ето как да приготвите най-лесния и мързелив козунак
С две думи - изключително лесно за приготвяне ястие, което ще ви зарадва със своята красота и богат вкус.
От какво се нуждаете, за да приготвите това вкусно празнично изкушение, вижте в jenata.blitz.bg.