Великден иде: Свекърва ми издаде рецептата за сочно и крехко агнешко
Хубавото е, че на практика подготовката е почти нулева и цялата работа се върши от фурната
Агнешкото печено традиционно присъства на трапезата ни на Великден и Гергьовден. Хубавото е, че на практика подготовката е почти нулева и цялата работа се върши от фурната.
Вече ви показахме уникалната рецепта за приготвяне на бавно печено агнешко, с която ще накарате всички на масата да си оближат пръстите и да искат допълнително.
От Великден ни делят броени дни и именно заради това ще ви дадем още едно предложение как точно може да приготвите агнешкото за празника. Идеята може да използвате и за Гергьовден, ако искате да разнообразите ястията на трапезата.
То става не по-малко сочно, а подправките правят вкуса му просто уникален. Рецептата знам от свекърва си.
Вижте как да направите агнешкото сочно и по по-различен начин на jenata.blitz.bg