Великден иде: Това е рецептата за най-сочното и крехко агнешко
Дори месото да престои повечко във фурната, пак ще бъде невероятно
Трудно е да се намери по-вкусно и крехко месо от агнешка плешка, приготвена на фурна.
Приготвено на ниска температура, ястието ще впечатли всички със своята сочност отвътре и красива коричка отвън.
Агнешката плешка не е толкова популярна, колкото бутчето. И това вероятно е огромно кулинарно недоразумение, защото плешката се оказва необичайно сочна. Има по-ароматен вкус и се готви много по-лесно.
Такова вкусно агнешко през живота си не сте яли!
Между другото, дори месото да престои повечко във фурната, пак ще бъде невероятно. Особено ако при мариноването сте използвали пресни билки и чесън.
Рецептата, която днес ще ви предложим, е перфектна за малка семейна вечеря. Тя не е трудна за изпълнение, а крайният резултатът е повече от невероятен.
От какво се нуждаете, за да си приготвите тази сочна вкусотия, вижте в jenata.blitz.bg.