Време за зимнина: Страхотни рецепти за куп зимни изкушения в буркан
Топготвачите на България издадоха своите тайни за вкусотии, които да ни радват през студените месеци
Време е за зимнина! По традиция българите приготвят какви ли не вкусотии в буркани.
Сега обаче ще поговорим за едно от най-любимите изкушения за зимната трапеза. А именно – туршията.
Но няма да коментираме стандартните рецепти за туршии, а ще поговорим за т. нар. бонапетитна туршия от пълнени патладжани, нестандартни сарми с целина в буркан или "Десетте скилидки" от известния готвач Иван Звездев.
Топготвачът Иван Звездев представя уникална туршия от тиквички с 10 скилидки чесън - по рецепта от Златоград.
Но тази и много други рецепти за зимнина може да откриете на jenata.blitz.bg