Киселото зеле е едно от любимите лакомства на българина през зимата. И в това няма нищо случайно. Освен че с него могат да се приготвят куп вкусни ястия, то е изключително полезно за здравето. 

Ако се чудите какво да направите с поредната зелка от бидона, от jenata.blitz.bg имаме едно малко по-нетрадиционно предложение - мусака.  

Това ястие съчетава наситени вкусове и прости съставки, създавайки едно необикновено гастрономическо изживяване. 

Вкусен качамак по селски по рецепта от тефтера на баба

Киселото зеле внася освежаваща нотка в класическата комбинация от месо и картофи, което води до неустоимо съчетание на вкусовете.

Гозбата е идеален избор за зимните семейни вечери, тъй като осигурява топлината на домашната кухня и идеално балансира вкусове и текстури.

С пластовете си сочно месо, кремообразни картофи и пикантно зеле, тази мусака със сигурност ще се превърне в любимо допълнение към менюто ви, правейки всяко хранене специално и запомнящо се.

От какво се нуждаете за да си приготвите това ястие, което ще задоволи всичките ви сетива, вижте в jenata.blitz.bg.