Ядеш и ревеш: Тези хрупкави пръчици от тиквички свършват за минута
Панираните тиквички стават крехки отвътре, а отвън изкушават с пикантна златиста коричка от овесени ядки и подправки
Обичате ли тиквички? Ако отговорът е "Да" и се чудите по какъв начин да ги приготвите, за да се насладите за пореден път на вкуса им, тази статия е точно за вас!
Днес ви предлагаме да си направите едно изключително просто и в същото време много вкусно предястие - пръчици от тиквички в хрупкава панировка.
Може да го консумирате както самостоятелно, така и като гарнитура към всяко едно ястие с месо, риба или птици.
Вкусно: Мързеливи банички за 15 минути на котлона
Панираните тиквички стават крехки отвътре, а отвън изкушават с пикантна златиста коричка от овесени ядки и подправки. Може да сервирате ястието със сос или само със заквасена сметана и малко пресен копър!