4 продукта, които провокират рак на гърдата
Тази болест е на второ място като причина за смъртността при жените
Ракът на гърдата е най-често срещаното злокачествено новообразувание сред жените. Тази болест е на второ място като причина за смъртността при тях.
Учени посочиха зеленчука, който предотвратява рак
При повечето жени с рак на гърдата се налага някакво хирургично лечение на първичния тумор. Целта е, ракът да се отстрани възможно най-пълно.
Системното лекарствено лечение включва химиотерапия, таргетна терапия и хормонотерапия.
За да се предпазите от тази болест, е добре да се ограничи употребата на тези четири продукти и напитки, които увеличават риска от рак на гърдата.
Кои четири продукта увеличават риска от рак на гърдата вижте на Zdrave.to