4 продукта, които провокират рак на гърдата

Тази болест е на второ място като причина за смъртността при жените

Ракът на гърдата е най-често срещаното злокачествено новообразувание сред жените. Тази болест е на второ място като причина за смъртността при тях.

Учени посочиха зеленчука, който предотвратява рак

При повечето жени с рак на гърдата се налага някакво хирургично лечение на първичния тумор. Целта е, ракът да се отстрани възможно най-пълно.

Системното лекарствено лечение включва химиотерапия, таргетна терапия и хормонотерапия.

За да се предпазите от тази болест, е добре да се ограничи употребата на тези четири продукти и напитки, които увеличават риска от рак на гърдата.

Кои четири продукта увеличават риска от рак на гърдата вижте на Zdrave.to