Д-р Харитонов обясни как да разпознаем гастрита и защо хората често го бъркат
Как съвременната наука опровергава най-разпространените ограничения и разобличава глупавите методи за диагностика и лечение
Вкусната храна е един от основните източници на удоволствие за човека, но в днешно време всеки втори е с гастрит, хроничен панкреатит, “пясък” в жлъчния мехур и дисбактериоза.
Дали това означава, че хора с такива оплаквания трябва да останат на лечебна диета и да се откажат от вкусните ястия? Или пък не? Как съвременната наука опровергава най-разпространените ограничения и разобличава глупавите методи за диагностика и лечение?
Гастритът се „обажда“ през есента
Вижте в преводното интервю с руския експерт по гастроентерология д-р Андрей Харитонов, к.м.н., който прави на пух и прах най-вредните заблуди, които пречат на хората да се наслаждават на живота. Както и какъв начин на хранене в крайна сметка, е полезен за нашия чревен тракт.