Популярният канадски певец Джъстин Бийбър призна пред феновете си, че дълго време не се е появявал на публично място, защото е зает да лекува от сериозно заболяване и възнамерява да покаже документален филм за този труден период от живота си, съобщава TMZ.
Според думите на Бийбър, дълго време хората са обсъждали неговият не много добър външен вид, причините за който често са били смятани наркотиците, но причината била съвсем друга.

„Те не можаха да разберат, че наскоро ми беше диагностицирана лаймска болест, която се отрази на кожата ми, мозъчните функции, енергията и общото здравословно състояние“, пише музикантът.

Той отбелязва, че в продължение на шест месеца лекарите не са могли да диагностицират точно болестта му и да разберат какво се случва с певеца, затова му предписвали различни лекарства, които също имали лош ефект върху външния му вид.

Сега здравословното състояние на Бийбър предизвиква известна увереност и по собствените му думи той е готов не само за издаването на нов албум. но и за концертно турне.

Превод и редакция: БЛИЦ