Споделените истории обогатяват нашата голяма съкровищница от знания за ефектите и възможностите при прилагането на ПОЛАРИС диск.

Валентин Иванов гр. Монтана: Здравейте, ПОЛАРИС БГ, Бих искал да споделя своя опит от използването на диск ПОЛАРИС, защото изключително много ми помогна.

Имах проблем с кръста и бях доста зле – една седмица не можех да стана от леглото. Започнах да използвам ПОЛАРИС диск и за няколко дена ме вдигна на крака, и дори играх волейбол, а колегите се чудеха какво става.

Имайте предвид, че искаха да ме оставят в болница, заради болките ми в кръста. Но с ПОЛАРИС диск след два-три дена отново се наслаждавах на живота без болка. Разбира се, прилагах и мехлемчета, защото знам, че комбинативния подход към проблема дава много по-добри и ефективни резултати.

Също, болките ми във врата отшумяват и се чувствам отлично. Прилагам го от време на време, където имам необходимост и резултата е наличен.

Благодарен съм на д-р Дино Томич и на Вас (ПОЛАРИС БГ), за това че помогнахте да се справя с проблем, който изглеждаше на пръв поглед неразрешим. Нека здравето да е с Вас!

Въпрос на  Марина Тешич към д-р Томич: Възможно ли е още днес да се чувствам по-добре, след като съм ползвала ПОЛАРИС диск само ЕДИН ден? Вчера имах проблеми със ставите, не мигнах цяла нощ; по принцип поради  постоянните болки страдам от хронична умора, но днес през целия ден имам енергия и болките ми намаляха с 80%.

Пия поляризирана вода и го слагам на всички места написани в описанието и през целия ден го държа в джоба си.

Отговаря Д-р Томич създател на поляризационен диск ПОЛАРИС: Възможно е подобряване само след 10 минути, а какво остава за един ден. Вашият организъм сега празнува и се къпе в море от енергия, която много му е липсвала през това време. Когато сте жадни и изпиете чаша вода, моментално се чувствате по-добре; това е нещо подобно, само че става въпрос за енергия.

Начин на приложение: Употребата на  диска е изключително лесна: Поставете ПОЛАРИС на болното място и скоро болките ще намалеят или напълно ще изчезнат.  За лечение  на конкретно заболяване или орган следвайте времето описано в инструкцията към продукта.  С ПОЛАРИС може да се постигне и подобрение в повечето аспекти на човешкото здраве. Това ни показва опита на голям брой потребители по целия свят.

На практика няма здравен аспект, на който ПОЛАРИС да не се отразява положително. Доказано ефективен при белодробни и сърдечни проблеми, отклонения от нормалното кръвно налягане, проблеми на щитовидната жлеза и синусите; главоболие, безсъние, гинекологични и урологични проблеми, стерилитет; ПMС (предменструален синдром), климактерична симптоматика, отслабени либидо и потентност; хемороиди; гръбначни и ставни заболявания; неправилна циркулация на кръвта, студени крайници, пълнота; запек и проблеми с червата;хемороиди, запек, проблеми с чревната флора, болки от всякакъв характер. Ускорява зарастването на постоперативните рани и фрактури.

Бъдете последователни. Всеки живот преминава през различни  трудни промени; научете се да вървите в крак с промяната, вместо да се опитвате да спрете нейния ход.

Направете най-ценния подарък на своето семейство и  близки. 
                                                              
Сътрудниците на ПОЛАРИС БГ ООД са на разположение за консултации  и поръчки на тел. + 359 886 777 126. Полезна информация, споделен опит от ползите от ПОЛАРИС  и благодарствени писма от цял свят  можете да  прочете на сайта www. http:/polarisdisc.bg/.