Ето как да разберем, че имаме непоносимост към дадена храна
Предлагаме ви най-важното от лекцията на д-р Екатерина Тодорова
Д-р Екатерина Иванова-Тодорова е имунолог в Лабораторията по клинична имунология на Университетска болница “Св. Иван Рилски” в София и главен асистент към Катедрата по клинична лаборатория и клинична имунология на Медицинския университет в София.
Миди, яйца, мляко, глутен най-често причиняват хранителна алергия
Предлагаме ви най-важното от лекцията на д-р Тодорова по време на дискусията “Хранителен интолеранс при пациенти със системни автоимунни заболявания и други хронични възпалителни състояния”.
Какви са симптомите, че имаме непоносимост към дадена храна, както и отговор на много други въпроси, свързани с хранителния интолеранс вижте на Zdrave.to