24-годишно момиче от Дъблин тежи цели 107 кг. Въпреки това, тя успява да намали теглото си точно преди Нова година. За около десет месеца Моли отслабва с невероятните 45 килограма.
Диетата, която тя спазвала всичките тези месеци се основавала на напълно избягване хляб и шоколади, като от менюто си изхвърлила и всички тестени изделия. Моли яла предимно варени зеленчуци и месо.

Когато отслабнала обаче, тя увиснала и се запазил голям излишък на кожата, така че в края на ноември тя решила да отиде на затягане на корема, за да оправи своята линия точно преди новогодишните празници, пише Дейли Мейл.

"Почувствах огромно облекчение, когато отслабнах 45 кг. Придобих значително самочувствие, обаче, когато се погледнах в огледалото, все още не бях щастлива" разказва Моли.

"Мислех, че ще отслабна само 6 кг, но теглото продължи да намалява и ми остана много излишна кожа около стомаха. Поради това не можех да облека се облека така, че да покажа моята нова фигура. Знаех, че стягането на стомаха ще завърши моята трансформация", казва още момичето.

"Преди да отслабна, бях много жалка. Махах снимките си от Фейсбук, защото ми се гадеше от собствения ми вид. За щастие никой никога не ме закачал и наистина имам страхотни приятели, но знаех, че трябва да направя нещо със себе си. Сега най-накрая имам тялото, което съм сънувала, а Новата година символично представлява и моето ново начало", завършва Моли.

Превод и редакция: БЛИЦ