Знаех, че в никакъв случай не трябва да спирам да взимам лекарствата за кръвната захар... Защо ги хвърлих в боклука, ли? Това е моята невероятна история.

Казвам се Стефан, на 67 години съм и съм пенсиониран машинен инженер. Когато излязох в пенсия само исках да се радвам на спокойствие и свободно време – време, което да прекарвам с внуците си, в игри на шах, доброволческа работа в нашата църква. Обаче преди малко повече от година изведнъж ми се замая пред очите и почувствах болка в областта на слепоочието, сякаш някой ме стиска. След това започнах да губя съзнание. Жена ми е медицинска сестра в бърза помощ и веднага ме заведе в болницата, където лекарите потвърдиха най-големият ѝ страх. Кръвната ми захар е била смъртоносно висока – 23,5 mmol/L. Бил съм на ръба да изпадна в кома.

Дори и не подозирах, че ИСТИНСКИЯТ кошмар едва започва
Докторът веднага ми предписа две лекарства – първото за диабет и още едно за страничните ефекти от ПЪРВОТО. Само няколко седмици по-късно взимах ШЕСТ медикамента и животът ми беше истински ад. Благодарение на диуретика, който пиех, новата отправна точка в живота беше само това да стигна до тоалетната навреме. Освен това лекарствата, които приемах изцеждаха цялата ми енергия, така че се чувствах като инвалид в собствената си къща.
Мислех си, че не може да стане по-лошо, докато една вечер не успях да стигна до тоалетната навреме и се опиках. Докато безкрайно унизен гледах мокрото петно по пижамата ми, реших, че повече не мога да живея така. Ако съществуваше друг начин, бях длъжен да го намеря.

Откритието ми ме шокира и срази!
Отидох до компютъра с отчаяното желание да открия решение. През следващите три часа разбрах, че срещу едно от предписаните ми лекарства са подадени 406 180 жалби, заради странични ефекти като повръщане, замайване, а даже и сърдечен удар... А това лекарство трябваше да ми помогне да контролирам диабета! Разбрах, че второто ми предписано лекарство може да предизвика диария, гадене, а дори и млечна ацидоза – изключително опасно състояние. Третото пък беше свързано с увеличаването на риска от рак! Тогава се заклех, че ще намеря метод как да контролирам стойностите на кръвната захар, който не включва лекарства, или ще умра докато пробвам.

Бързо схванах, че съществуват два лагера, когато ставаше дума за диабета: привържениците на лекарства и бърборковците. Привържениците на лекарствата са традиционните лекари, които предписват лекарства за диабет. Изпробвах техния начин и го мразех. От друга страна тук бяха и бърборковците – неквалифицирани лица, които препоръчваха разни видове домашни "лекове" без каквито и да е научно обосновани доказателства. Не исках да взимам лекарства за диабета, но нямах желание нито да стоя в кръг и да призовавам с песен божествената милост, нито да пия смутита по цял ден. Исках природосъобразно решение за диабета БЕЗ странични ефекти, което да е научно доказано. А това, струваше ми се, беше като да търся Дядо Коледа.

Питах се дали изобщо съществува нещо подобно...
Тогава попаднах на една уебстраница, на която се предлагаше книгата Diabetes NoMore. Авторът беше независимият медицински експерт Алън Браун, посветил живота си на лечението и оздравяването на хора с помощта на естествени, но научно доказани методи. Твърдеше, че методът от неговата книга е подплатен с научни факти и че хиляди читатели са я ползвали, за да регулират стойностите на кръвната захар без лекарства. Бях скептичен. Предположих, че става дума за обичайните съвети, които могат да се намерят по интернет като "изхвърлете въглехидратите" , "избягвайте рафинираната захар"... Но тъй като нямаше какво да губя и понеже така отчаяно исках да спра с лекарствата за диабета, реших да ѝ дам шанс.

Когато получих книгата, бях шокиран. Онова, което пишеше в нея беше в пълен противовес с всичко, което досега знаех за диабета. Например, препоръчваше се да се консумират храни, за които мислех, че са строго забранени за хора, които като мен, са с високи стойности на кръвна захар. Научих, че т.нар. здравословна храна всъщност е рискова за диабетиците. Дори и да означена като нискокалорична или такава за диабетици. В книгата пишеше, че чистият черен дроб е предусловие за справяне на диабета и бяха посочени съвети как правилно, стъпка по стъпка, да се направи детоксикация.
Да бъда честен, само прелетях през увода на книгата и директно пристъпих към детайлните напътствия. Методът беше много лесен и не включваше драстични промени в начина на живот. Освен това, беше по-различен от всичко, което бях чел преди това и реших да ѝ дам шанс. За голяма моя изненада, кръвната ми захар драстично падна, след само седмица придържане към програмата. Първо си измерих кръвната захар вкъщи, а след това при лекаря. Не само че онемя, ами и се съгласи да продължа да се придържам към програмата. Това е денят, в който отново взех живота в ръцете си.


Защо още не знаеш за този метод, ако е толкова ефикасен?
Идеята, че ЕДИНСТВЕНО лекарствата са най-добрата терапия при диабет е лъжа. Лъжа, която гарантира цяло богатство на фармацевтичните компании. Побеснявам, като си помисля за хилядите хора, които, подобно на мен, страдат от страничните ефекти на лекарствата за диабет – и всичко това само, за да могат тези компании да печелят. Реших, че е време ЛИЧНО да се включа и споделя своята история и да помогна на издателя на книгата Diabetes NoMore да разгласи този невероятен метод.

Няма цена равна на доброто здраве и кръвна захар в норма
Затвори очи за момент и си представи колко прекрасно би било да имаш нормални стойности на кръвната захар... Представи си какво е облекчението, когато разбереш, че вече не си бомба със закъснител, която само чака да експлодира. Представи си, че живееш достатъчно дълго, за да гледаш как внуците ти растат, тръгват на университет и създават свои семейства. Представи си какво е усещането да не се страхуваш изобщо, всеки път, когато си мериш кръвната захар, какво е чувството за сигурност, че стойностите ти ще бъдат сякаш си на 20 години. Представи си шока по лицето на лекаря следващия път, когато ти измери кръвната захар, и как ясно чуваш: "Сега е време да променим терапията." Представи си колко хубаво ще е да нямаш разходи за лекарства за диабет и не страдаш от ужасните им странични ефекти. Според теб колко е ценно всичко това?

Ако искаш да се присъединиш към хилядите души, чиито живот се промени към по-добро, благодарение на тази книга е важно да действаш веднага. Не отлагай, защото заради високите стойности на кръвната захар може и да нямаш друга възможност. Диабетът е като бомба, която тиктака в тялото ти и може да експлодира, в КОЙТО И ДА Е момент. Не проигравай живота си, направи тази малка стъпка веднага. Много късмет!

ЕКСКЛУЗИВНО НАМАЛЕНИЕ ЗА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ: Само днес имате възможност да поръчате Diabetes NoMore с цели 50% ОТСТЪПКА и да получите невероятни бонуси (бонус с вкусни рецепти и хранителен режим, включващ голям брой ястия, които лесно да приготвите в кухнята си, без да ползвате непознати и трудно достъпни продукти и студия "Как да мерим стойностите на кръвната захар", който ще ви покаже как прецизно да следите стойностите на кръвната ви захар от уюта на дома ви).

Вместо за 159.94 лв, което е редовната цена на продукта, днес ще получите тази революционна книга и бонусите към нея за САМО 79.97 лв! Побързайте, защото количествата са ограничени.
КЛИКНЕТЕ ТУК >>