Какво крият колбасите и как да изберем правилния?
Първото нещо, което трябва да направите, е да сравните реалните условия за съхранение с допустимите.
Ценни съвети как правилно да изберем качествен и натурален колбас, направен в съответствие със здравните изисквания, и какво означават добавките, включващи буквата “E”.
Щитовидната жлеза е „виновна” за наднорменото тегло
“Когато избирате и купувате варени колбаси, първото нещо, което трябва да направите, е да сравните реалните условия за съхранение с допустимите.
Температурата в хладилника трябва да бъде от 0 до 6 градуса по Целзий. Важно е да запомните, че един продукт, опакован без вакуум, има по-кратък срок на годност”, каза директорът на отдела по изследвания в руския институт „Роскачество“ Людмила Викулова.
Какво крият колбасите и как да изберем правилният четете в най-полезния здравен сайт Zdrave.to.