Кръглото секси дупе изисква много усилия. За да го постигнете трябва да се постараете, защото лятото наближава и е добре да се погрижите за фигурата си. Предлагаме 3 страхотни упражнения за стягане и извайване на дупето, които да правите всеки ден с по 10 повторения в 3 серии.
„Жабешки“ планк
Жабешкият планк се изпълнява като заемете поза за упражнението планк, но с изправени ръце. Тук можете да си припомните как се прави планк. След като сте заели позата започнете да свивате единия, после другия крак встрани, досущ като жаба. След като сте свили крака, задържайте така за няколко секунди.
Опора на стената
Упражнението се прави като легнете по гръб възможно най-близо до стената. След това подпрете краката си на стената, така че да се получи прав ъгъл в свито положение на коленете.Започнете да повдигате и сваляте таза нагоре-надолу като задържате за по няколко секунди.

Повдигане на крака назад
За да въздействате на мускулите на дупето е полезно да правите това упражнение. Изпълнява се като заемете стоеж тип кучешка поза. След това започнете да повдигате единия крак нагоре, свит в коляното. Правете по 10 повторения, след което сменете крака.Можете да правите упражнението и с дъмбел или гиричка за допълнителна тежест. Поставете я в свитото коляно и направете упражнението по същия начин.Източник: az-jenata.bg.