Д-р Лазаров е с близо 30-годишен стаж в областта на урологията. Специализирал в Австрия, град Залцбург в Университетската клиника по урология и в Германия, град Тюбинген в Университетската клиника по урология. След приключване на специализацията по обща урология през 1994 г. се насочва към андрология, която работи и до ден днешен.

- Д-р Лазаров, защо "Бриз" е считан за най-модерният и ефикасен продукт на пазара за доброкачествена хиперплазия на простата?

- На българския пазар е пълно с натурални продукти за грижа за простата, но за съжаление голям процент от тях са на основата на една и съща съставка - екстракт от Serenoa Repens. Често пъти ефектът е половинчат и потребителят остава разочарован.

"Бриз" (Briz) е различен. Разработен е от израелски учени по специална патентована технология на биотехнологична ферментация и действа по уникален двоен механизъм. Последните проучвания доказват, че в простата на мъжа присъстват освен андрогенни, също така и естрогенни рецептори. Всички те имат отношение за уголемяването на простата, а Briz взаимодейства по специфичен начин и с двата вида, спомагайки за намаляване размера на простатната жлеза.


Какви са предимствата на продукта „Бриз“, четете в най-полезния сайт Zdrave.to