Не изхвърляйте горчивата краставица – изяжте я, ето защо
Защо трябва да се радваме, ако краставицата ни горчи
Ако човек изглежда весел, красив, в добра форма, казват, че е свеж като краставица! Този зеленчук е много обичан навсякъде по света.
Нито една домакиня не може без краставици. Те са не само вкусни, но и полезни, въпреки че се състоят от 96% вода. Това не е просто вода – тя е специална, натурална, структурирана.
Вижте кой е най-добрият продукт за прочистване на черния дроб и кръвта
Въглехидратите в краставицата са само 3,6 g на 100 g – почти шампион сред зеленчуците, след марулята, репичките и тиквичките. Мазнините са 0,1 g - малко повече, отколкото в картофите, зелето, лука и тиквата.
Защо трябва да се радваме, ако краставицата ни горчи, четете в най-полезния здравен сайт Zdrave.to.