Австралийците Джош Робъртс и Кейтлин Галеа много искали да имат бебе. Когато най-накрая им се родил син, били на седмото небе. Всичко се променя, когато 5-месечният Арчи започнал да страда от болки в ушите. Родителите не се паникьосали и мислили, че всичко скоро ще премине ...Първоначално лекарите казали, че момчето има обичайна ушна инфекция, но скоро то започнало да се чувства по-зле. Сини петна се появявили на устните му. Докато родителите му успели да го закарат до болницата, вече имало петна по цялото тяло.

Анализите показват, че Арчи е болен от менингококова болест , която се е разпространила в целия организъм. Сега на момчето му предстои дълго лечение ...

Няколко месеца по-късно, Арчи е в болница се бори за живота си. Родителите не разполагат с достатъчно пари за лечението му и апелират към хората чрез Интернет. За кратко време успяват да се съберат 14 хиляди долара. Това е почти 3 пъти повече от необходимото. Чудесно е, че има хора, които са готови да се притекат на помощ по света.

Момчето се лекува и най-накрая се връща у дома. Както се казва, всичко е добре, когато свършва добре ...

В края биха искали да привлекат вниманието на младите родители на факта, че тези симптоми не трябва да се пренебрегват. С Арчи всичко завършва добре, но в други моменти, историята може да завърши с неуспех.