Повечето хора са шокирани, когато чуят че костилките на черешите и кайсиите, както и семките на ябълките, съдържат известно количество цианид. Въпреки това, последните проучвания показват, че тези семена са точно това, от което имаме нужда, за да излекуваме рак! Това лекарство от природата е добре дошло!

Макар да е вярно, че съдържат цианид, който е отровен, данните показват, че само консумацията на огромно количество от тези семки, предизвика непоправими проблеми в човешкото тяло.

Според едно скорошно австралийско проучване, потреблението на кайсиевите костилки в големи количества (десетки) дневно в продължение на няколко месеца, увеличава шансовете за възстановяване от рак.

За да разберете как работят семената, трябва да ги разглеждате като съединение, което съдържа цианид – амигдалин. Амигдалинът има четири молекули (бензалдехид цианид и две молекули глюкоза), а причината за тяхната ефективност при лечение на рак е, че раковите клетки привличат амигдалина, тъй като те се нуждаят от глюкоза, но цианидът и бензалдехидът от своя страна елиминират раковите клетки .

Ето защо, всеки път, когато раковата клетка се опитва да “яде” глюкозата от амигдалина, тя в крайна сметка умира.

Повечето ракови клетки съдържат ензими, които свързват молекулярно свободния цианид с молекулите на сярата, създавайки безвредни цианиди, които се изхвърлят от организма с урината.

Единствената причина, поради която кайсията не е забранена, е, че тя все още не се рекламира като лек срещу рака.

Ако се борите с рак , е силно препоръчително да премахнете от менюто си всички видове захар. Въпреки че костилките на кайсиите, както и на ябълките, показват значителни резултати, са необходими още проучвания, за да се направи заключение дали те в действителност лекуват рака.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO