Сензационно! US-учени откриха кой продукт намалява рака на гърдата с 50%
Експеримент е проведен с генетично модифицирани мишки, които са предразположени към бързото развитие на злокачествени тумори в организма
Учени от университета в Маршал в Съединените щати проведоха експеримент, в който откриха, че редовната консумация на един продукт може да помогне за намаляване на риска от развитие на рак на гърдата с цели 50%.
9-те най-мощни хранителни вещества, които могат да убият раковите клетки
Експериментът е проведен с генетично модифицирани мишки, които са предразположени към бързото развитие на злокачествени тумори в организма. Едната група животни получавали обичайната си храна. При другите гризачи в диетата бил добавен въпросният продукт.
Кой е той четете в най-полезния здравен сайт Zdrave.to.