Маслото, което едновременно служи като хранителен и козметичен продукт не напразно за всички нас. Не можем да си помогнем, а все пак би трябвало да използваме само при готвене и за маски за коса.

Джон Маккей в интервю заяви, че той не смята маслото за толкова здравословно, а тезата си пояснил много прост пример.

"Когато се обработва кокосът, за да получим масло тогава от него се извлича само мазнината.

Необичайно е, че така хората отхвърлят захарта, а не маслото, което е чиста мазнина. Аз лично смятам, че захарта е по-здравословна от маслото ".

Така че, не е добре да се прекалява с нищо, както и с кокосовото масло. Да не забравяме, че въпреки всичките му добри качества, то остава само масло.


ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO