Лечебната смес на Джейн Фонда гори мазнините с космическа скорост. Направете тази невероятна смес, която има страхотно приложение и неочаквани ползи за здравето, пише zajenata.bg.

Може да я ползвате доживот и да се похвалите след време с невероятна фигура, лъчезарно излъчване и супер здраве.

Преди да стане известна актриса и звезда на аеробиката Джейн Фонд а е била модел. Затова не е странно, че тази невероятна дама знае най-добре как и с какво да се погрижи за фигурата си, така че хем да изглежда страхотно, хем да е в перфектно здраве.

Много хора по света обичат да се наслаждават на чаша топло кафе.

Има достатъчно статии за тази супер здравословна напитка. Кафето предлага здрави ползи и ни предпазва от много различни болести, като например: болест на Паркинсон, диабет тип 2, заболявания на черния дроб, рак на черния дроб и насърчава работата на сърдечно-съдовата система.

Но, ние бихме могли да споменем, че кафето е чудесна напитка за отслабване. Така че, ако приготвите сутрешното си кафе по начина, който ви предлагаме днес, то със сигурност след време ще бъдете не само по-слаби, но и много по-здрави.

Ето какво трябва да направите:

Рецептата на Джейн Фонда за супер кафе за отслабване:

¾ чаша кокосово масло
½ чаша мед (използвайте една и съща чаша за мярка)


1 чаена лъжичка канела
1 чаена лъжичка какао (по желание)

За съставките:

Всички тези съставки имат забележителни ползи за здравето. Е, нека да започнем с кофеина. Кофеинът повишава обмяната на веществата, а също така поддържа нашите енергийни стойности на по-високи нива. Маслото от кокос е богато на средноверижни триглицериди, а те са източник полезни за нашия организъм мазнини. Медът е може би една от най-здравословните съставки на планетата. Канелата е не по-малко полезна от меда, а в съчетание с кокосовото масло и меда може наистина да ви даде здравословни ползи, за които не сте и подозирали.

 

Начин на употреба:

Сега, нека да се върнем към нашата рецепта. Ето какво трябва да направите: нужно е да се миксират всички съставки в блендер. Пасирайте, докато не получите хомогенна смес. Когато сте готови, поставете сместа в стъклен буркан и го затворете.

Как да я използвате:

На следващата сутрин е необходимо да добавите 1 или 2 супени лъжици от тази чудотворна смес в сутрешното кафе, докато е още горещо. Разбъркайте за няколко секунди и се наслаждавайте. Тази невероятна смес ще засили вашия метаболизъм и ще ускори процеса на отслабване.

Вие определено трябва да опитате тази рецепта. Ще бъдете изумени от резултатите.