Веднага можем да познаем качествения кашкавал само по тези два признака
Плащаме много като крайни потребители за него, но поне получаваме ли качество и полезна хранителна стойност от него
Усещаме осезаемо инфлацията по джоба си, като тя е в плашещи размери по отношение на някои от хранителните продукти.
Цената на кашкавала например бележи рекордно нарастване през последните година-две, като най-неприятно е, че дори имитиращите продукти, пълни с хидрогенирани мазнини и палмово масло, които се считат за вредни за здравето, са скъпи, а за био и еко произведените от чисто мляко, които може да откриете и на трицифрена стойност, повечето българи не смеят и да си помислят.
Искате качествено сирене, търсете тези 2 белега
В социалните мрежи пък се завъртяха снимки на едни и продукти, които у нас и извън граница се продават на различни цени, като тези в България се оказаха доста по-скъпи.
Как да познаете качествения кашкавал, четете в най-полезния здравен сайт Zdrave.to.