Случвало ви се е нали? Неприятностите сякаш са се наговорили да ви дойдат на гости накуп или една след друга. Тъкмо разрешите една ситуация, и връхлети нова. Или пък дълго да чакате да се разрешат няколко заплетени случая, живеете сякаш мъкнете тежки окови и носите непосилен товар.


Неприятностите  могат да бъдат от всякакво естество - разделяте се със значими за вас хора, сменяте работа или жилище, въвлечени сте в съдебни или институционални спорове, в работата ви има трудна комуникация, работните ви ангажименти включват обемни проекти и задълбочена работа.

Влагате ден след ден голяма част от енергията, знанията и уменията си,  а краят/резултатът сякаш не идва и се чувствате изтощени, изчерпани, пренавити, нащрек, на нокти, на ръба, на края. Стискате зъби, едва дишате... 

Но следващият ден предлага нови предизвикателства. Как да се справите? Откъде да намерите сили да продължите напред? Как да се самосъхраните, как да се възстановите, откъде да дойдат спокойствието,  отпускането, креативна енергия, широкият поглед, глътката въздух?

Как да не допуснете да паднете в бездната на отчаянието, как да видите изхода, четете в zdrave.to