Ася Капчикова е една от най-актуалните родни плеймейтки. Красавицата поддържа тялото си с усърдни тренировки във фитнес залата, затова рядко си позволява да съгреши с храната.

Спазва хранителен режим, благодарение на който има изваяна фигура и мечтаните за всяка жена плочки на корема. Пред репортер на вестник „ШОУ“ Ася призна, че готви предимно на фурна или пара. „Имам такъв уред, който е полезен. Не слагам олио, нито пък зехтин, защото става канцерогенен. Използвам го само при овкусяване на салати“, издава тя. Признава, че може да готви манджи, но не ги яде и затова избягва. Приготвя си по-простички неща, които са здравословни и отговарят на хранителния й режим. Ето част от менюто на красивата Ася Капчикова, с което тя поддържа тази красива фигура.
 
Салата с пилешко филе
Обича да приготвя и да похапва салата с пилешко месо, която я засища за по-дълго време. За целта използва 120 г пилешко филе (направено на уреда на пара). Добавя зеле и моркови, които са тежки зеленчуци и бързо засищат стомаха. Добавя, разбира се, магданоз, чиито полезни свойства са ненадминати. Ронен босилек също присъства в салатата й, както и любимото й орехово масло (1 ч. л.). В салатите добавя зехтин или ленено масло, което се отразява добре на организма и обмяната на веществата.

 Телешки медальони
Ася обича са яде телешко месо. Пък така я съветват и всички фитнес инструктори. Затова тя е намерила най-вкусната рецепта за нея, която е простичка и изключително здравословна. Нужни са само 120 г телешки медальони, които изпича на плоча без никаква мазнина. Най-важното нещо при приготвянето на ястие с месо е то да бъде прясно. Тя гарнира ястието с краставица, поръсена с лют червен пипер. Овкусява месото с ароматен розмарин и черен пипер. Добавя препечени филийки и с това завършва обяда си.

Останалите храни, с които плеймейтката поддържа фитнес форма, четете в най-полезния сайт zdrave.to