Турист от Австралия реши да си направи масажа на "червения дракон" без да знае какво точно представлява процедурата, а после остана шокиран, след като целия му гръб бе покрит със страшни червени белези. Кандис Рейсън и съпругът ѝ Матю от Паринга са си почивали в Бали, когато решили да се отдадат на спа, пише в. "Метро".

Рейсън разказва, че двойката решила да си поръча масаж в стаята, защото двамата били много изморени, за да излизат навън. В резултат обаче Рейсън получил огромни червени белези по гърба си. 

Само масажирайте тази точка на ухото и ще се отървете от стреса и ще спрете цигарите (СНИМКА)
 


Когато дошъл редът на мъжа, масажистът попитал, дали "иска да прогони дракона от него". Мислейки, че това е "някакво баене за здраве", Рейсън казал на масажиста "да". След това масажистът извадил някаква монета и започнал да дере с нея гърба на мъжа, казвайки му, че до сутринта той ще се превърне в "червен дракон". 

За такава терапия сигурно не сте чували – има я само в Азербайджан и лекува над 70 болежки (ВИДЕО)
 

 

Въпросната процедура се нарича в бали гуа ша (gua sha) и има за цел да прогони нечистотите от мускулната тъкан. На следващия ден,  двойката останала шокирана, когато видяла огромните червени белези по гърба на господин Рейсън. За щастие, двойката видяла всичко от забавната му страна, твърдейки, че процедурата е помогнала за облекчаването на болките в гърба на мъжа.