Постоянното чувството, че трябва да уринираме, въпреки че не успяваме, пронизваща болка и натиск. И след като успеем да ходим по малка нужда, се чувстваме изключително зле. Някои естествени антибиотици може ефективно да помогнат с възпалението на пикочния мехур, пише zajenata.bg.

Но как да се отървете от него по естествен път, ви представяме един от най-популярните природни антибиотици.

Въпреки че много бактерии, които понякога се връщат като бумеранг, някои естествени средства може да предотвратят този процес.

Когато 4-те природни съставки, всяка със своите успокояващи ефекти заедно, се превръщат в мощно лекарство, което помага и на тези, които имат от години упорити Е.


коли бактерии.

Рецепта за естествен антибиотик

Смесвате в правилната пропорция корен от магданоз, лимон, мед и зехтин за своя мощен антибиотик и антивирусно действие, за да премахнете досадните бактерии.

Съставки:

- 250 грама магданоз корен 


- 250 грама лимон с кора 
- 250 г мед (може градински чай) 
- 60 мл. зехтин

Начин на приготвяне:

Коренът магданоз и лимоновата кора, трябва да бъдат нарязани на ситно, а след това всички съставки, включително медът и зехтинът, се смесват в блендер.

Ще получите кашовидна маса, която трябва да се съхранява в хладилник. Всяка сутрин трябва да приемате по една супена лъжица.

Трябва да изпиете целия разтвор и бактериите трябва да са си отишли.

Всички продукти трябва да бъдат възможно най-чисти, като примерно лимоните трябва предварително да се измият със сода за хляб, защото едва ли ги отглеждате у дома си.