Лечението на пациенти с увеличена простата лекарите от столичната “Хил клиник” вече могат да извършват освен с известния Зелен лазер и немския Тулиум лазер и с най-новото в света: Холмиум лазера на Quanta Systems! Тази апаратура е скъпа, но изключително качествена и отговаря на нарастващото търсене на ефикасност по отношение безкръвното отстраняване на простата.

За нея казват, че няма равна по гъвкавост за извършване както на литотрипсия, така и на HoLEP (лазерна енуклеация на увеличена простатна жлеза). Изключителна иновация, която е патентована в световен план и разполага с Vapor TunnelTM, Virtual BasketTM и MasterPULSETM технологии за усъвършенстван контрол на ретропулсията. 

“Усещането по време на операция с този лазер е ненадминато! Имам върховна прецизност, много добре овладяна мощност, феноменални технически характеристики, моментална коагулация, която предотвратява всякакво кървене. Cyber Ho 150W е мечтата на всеки уролог, а и е много, наистина много добра за пациентите ни”, споделя въодушевлението си от нововъведената апаратура д-р Александър Боцевски.

Още за предимствата на Холмиум лазер, четете в най-полезния сайт Zdrave.to