Погледите на медицинската общност са съсредоточени в специален триизмерен колаген. Заради своя необикновен механизъм на въздействие той е най-обещаващото неоперативно средство за премахване на дискомфорта в ставите. Иновативната разработка, която у нас носи името Collanol, повлиява двата ключови аспекта от проблема и осигурява нормален живот на потърпевшите.

Обновяване на ставния хрущял

Специалното вещество стимулира организма да възобнови естественото производство на колаген тип II. Той е градежен елемент на ставния хрущял, а тялото го закарва в увредените участъци. Ефикасността на 3D колагена е потвърдена от редица клинични проучвания, а в практиката резултатите са дори още по-добри. Потърпевшите съобщават за значително подобрение в подвижността и бързо връщане към нормалното ежедневие.

Потушаване на „огъня

Във формулата на Collanol е добавена и мощна натурална компонента – мицеларен куркумин. Той носи всички здравни ползи на куркумата, но е многократно по-мощен от нея. Отчетено е, че мицеларният куркумин постига цели 185 пъти по-висока бионаличност в сравнение с обикновената куркума на прах. Благодарение на това ефектът му е бърз, а резултатите си проличават още в началото на приема.

По-бързо възстановяване

Използваната за производството на продукта технология DUOCAPTM, позволява всяка съставка да отиде точно там, където трябва да помогне. Таргетираното насочване съкращава времето, необходимо на веществата да се задействат, което значително ускорява процеса на възстановяване. Нещо повече – всички необходими вещества са събрани на едно място, така че само 1 капсула Collanol на ден е достатъчна, за да бъде постигнат желаният резултат.

Повече информация за Collanol може да намерите ТУК >>>


Източник: Collanol