Скандална треньорска рокада се задава след вчерашната победа на ЦСКА, научи БЛИЦ. Червените шефове гласят Александър Томаш за мястото на изненадващо освободения без никакви мотиви Любослав Пенев, твърдят наши източници от Борисовата градина.
Както медията ни написа първа още в четвъртък, Стойчо Стоилов само привидно е стоял зад гърба на Пенев, но след това се е завъртял на 360 градуса. Случаят наподобява и внезапните смени на Нестор Ел Маестро, Стамен Белчев и Бруно Акрапович.

Специалистите бяха изхвърляни унизително без никакви мотиви, от което ЦСКА страдаше.

Подобна бе ситуацията с Любослав Пенев, който бе изгонен преди две години, след отпадането от Ботев Пловдив за купата на България. Изненадващо Пенев бе върнат начело на "армейците", спечели националната купа след победа над "Арда" на преливащия от червени фенове стадион "Васил Левски", но въпреки това отново му бе показана вратата.

Единственият оцеляващ след всяка треньорска смяна продължава да е Стойчо Стоилов. Както се и очакваше, Стоилов едва ли е простил на Любо Пенев, че публиката скандираше неговото име, въпреки загубата от "Лудогорец" за супер купата и равенството с "Лилепая" - 0:0.

С евентуалното поставяне на посредствен треньор като Томаш на треньорския пост, ЦСКА не го очаква нищо добро.

Докато беше начело на "Берое", Томаш написа една от най-срамните страници в историята на старозагорския клуб след катастрофалните загуби от ЦСКА и Лудогорец съответно с по 6 и 7 гола.

Дано босовете на ЦСКА преосмислят своето решение и оставят Пенев начело на тима.