Кой не трябва да яде зелен лук, репички и магданоз?
Пресен копър, магданоз или босилек, кориандър – тези ароматни билки могат да стимулират апетита
Традиционната пролетна салата с краставички, репички и куп зеленина, както се оказа, не е за всеки.
Макар магданозът, копърът и зеленият лук да са изключително здравословни, при някои хора могат да причинят и по-сериозни проблеми. Кой трябва да внимава с тези „зелени дарове” на пролетта?
След дългата зима и еднообразната диета, предимно с тежки храни, тестени изделия и меса, мнозина натрупаха излишни килограми.
С първите слънчеви лъчи и подобряването на времето, ни се иска да хапваме повече пролетни продукти и ястия.
Кой не трябва да яде зелен лук, репички и магданоз, четете в zdrave.to