Мастър шеф Божана Кацарова изкара 2 пъти К-19 и даде ценни съвети
След болестта бях от първите, които се ваксинираха. Спрете диетите, важното е да...
Шеф Божана Кацарова работи 9 години в ресторанти в Холандия, преди да спечели третия сезон на “Мастър шеф” през 2017 г. Екстравагантната дама мина и през друг реалити формат “Биг Брадър”.
През 2019 г. отваря ресторант в дома си в София, където събира на гурме вечеря 12 непознати на масата и по думите й “винаги става страхотен купон”.
През 2020 г. Божана вече стартира свой ресторант в Созопол. А през декември 2021 г. издаде първата си авторска кулинарна книга “Стая 102. 90 рецепти с история”.
Разговаряме с популярната дама за хубавата храна и щастливите преживявания, свързани с нея.
- Г-жо Кацарова, какво представлява първата ви кулинарна книга „Стая 102. 90 рецепти с история“?
- В книгата са любимите ми ястия от българската и от световната кухня, но в моя интерпретация. Това са 90 уникални рецепти, които събирах през годините по време на моите пътешествия в Европа, Азия и САЩ. Особеното е, че всяка рецепта е придружена с разказ за любими хора, места и събития. Ще откриете много лични спомени, истории, случки от последните 5 години.
Цялото интервю, четете в zdrave.to