Тези 9 храни, задължително трябва да влязат в хладилника ни през януари
Авокадото трябва да се консумира целогодишно, но през зимата особено се нуждаем от повишено съдържание на здравословни мазнини
Въпреки факта, че можем да купуваме зеленчуци и плодове по всяко време на годината, всички те имат свой собствен узряващ сезон. Това е времето, когато концентрацията на хранителни вещества в тях достига максимум.
През зимата на тези продукти трябва да се обръщат повече внимание, защото през този период особено се нуждаем от полезни микроелементи и витамини.
Храните, узряващи през зимните месеци, са важни компоненти на диетата, благодарение на които можем да оцелеем през сезона, без да загубим защитните си сили и да започнем новата си година здрави и енергични.
Мандарини
Зимата е най-прекрасното време за тези сладки плодове, богати на витамин С.
Кои са останалите храни, на които трябва да наблегнем през януари, четете в zdrave.to