Най-мръсната колбасарска тайна: От 10 кила месо - 15 кг филе
Последвайте ни
Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам
Съдържанието на Blitz.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на агенция БЛИЦ, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на БЛИЦ, посочване на източника и добавяне на линк към www.blitz.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в БЛИЦ, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.
Конфигурация на бисквитки по ЕИЗ .
Copyright © 2008 - 2025 Информационна агенция БЛИЦ. Всички права запазени.
да благодарим на западните държави за ноу-хауто.
моля,вземете мерки-поне водата да е минерална
Ще трябва на бахчата с картофите да скова и кочинка/кошарка, ех живот.............
Vsi4kite tezi gnusni tehnologii i tubleri- ma6inarii idvat ot zapadna Evropa. Radvaite se \\\"evropeici\\\"
за Бога братя българи ,не яжте!
Ела, опитай храната в Европа, и тогава говори. Една от причините НИКОГА да не се върна в кочината, е точно качеството на храната. Стига сте се мъчили да правите паралел между постсоциалистическия реализъм, и реалната пазарна икономика. Няма такъв!
ЗАщо не пишете имената на фирмите ,които произвеждат такива продукти!
До № 7: Как да не ги пише? Отвори търговския регистър, отбелязани са с ключова дума \\\"месопреработване\\\" в предмета на дейност :))))) А на набедения европеец № 6 мога да кажа само да си гризка щастливо напомпените с овкусители, ароматизатори, оцветители и консерванти продукти и да не идва у нас на село да опита натурална, чиста, отгледана на двора храна, защото после няма да иска да си тръгва...
В ТАЯ ПУСТА ЕВРОПА ОТДАВНА ИМА ГМО,КАКТО ИМ КАЗВАТ В БЪЛГАРИЯ,ПРЕДИ ДА СЕ Е ЧУЛО ЩО Е ТО У НАС.НО СВЕСТНИТЕ ХОРА ЯДАТ,АКО СЕ УСЕТЯТ, НАТУРАЛНО. ЦЕНИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХРАНИ СА МАЛКО ПО ВСОКИ,НО СА ДОСТЪПНИ ЗА СРЕДНИЯ ГРАЖДАНИН. А ЗА СЕВЕРНАТА НИ СЪСЕДКА...НЕ МОЖЕМ ДА Я СТИГНЕМ ПО ИЗНОС НА ЕКОЛОГОЧНИ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ. ТОВА Е.
от Запада нищо хубаво не е дошло, храната им за нищо не става. Откакто се внесоха западни машини, стандарти и технологии, храната стана боклук.Това, което продават по т. нар. хипермаркети пък си е жива отрова. Добре, че хората вече започнаха да се усещат.