Собственикът на Славия Венци Стефанов продължава с атаките срещу БФС и в частност критиките си към Борислав Михайлов. Босът на най-стария столичен клуб този път беше още по-остър и обвини героите от САЩ`94, които управляват българския футбол, че са направили така, че в касата на БФС да не остане дори една стотинка.

"Дай Боже от януари ново ръководство на БФС да подхожда по по-справедлив начин, когато става дума за футбол. Да се дава шанс на хората, които искат да правят нещо. Трудът ни сега се омаловажава - само, защото някой има да свърши нещо друго. Никъде в света няма такова нарицателно четвъртите в света. Те управляват, те консумират и те правят всичко. И защо? Защото са били четвърти... Пълним им гушите вече 16 години. Те успяха да вземат и малкото, което остана", заяви ядосано Стефанов.

"ЦСКА са прави. Или си президент на всички клубове, или от януари "go home". Всички пари са взети, няма останала дори и една стотинка. Всички комисии се решават от БФС и Изпълкома. Всичко зависи само и единствено от Борислав Михайлов... Това го няма никъде по света", продължи шефът на Славия, който гостува в предаването "Спортна треска" по БНТ.

"Ние - българите, нямаме лоби навън, защото нямаме достатъчно добри треньори, мениджъри... Ако видите колко сръбски наставници има по света... И те си водят сръбските футболисти. Колко от нашите взеха българи, когато отидоха навън? Като отиваш, дай шанс на свой сънародник, а не на други", коментира още Венци Стефанов.