Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път критикува управлението на БФС и в частност Борислав Михайлов. Изказването на боса на “белите” идва ден, след като собственикът на ЦСКА Димитър Борисов нападна остро шефа на футболната ни централа и загатна, че започва обединение за издигане на кандидатура за нов президент на Конгреса, който е догодина.

“Управлението на БФС е трагедия. Боби е обсебил всичко и всички. Не може така. Управлението на професионалния футбол трябва да бъде дадено на Лигата. Сто процента има кой да замени настоящия президент и той ще бъде авторитетен човек. Сега има няколко президенти в Изпълкома. Това първо не е справедливо и второ - виждате за какво става въпрос на техни мачове. Знаете и как БФС процедира в спора между ЦСКА и Йордан Лечков. Не трябва така да се случват нещата", заяви Венци Стефанов в интервю за БиТиВи.

“Убеден съм, че когато има ново ръководство, ще седнем и ще решим нещата, за да бъдат добри и за нас. Да, знам ще се класират два или три отбора в Европа. Последните 10 години знаем как тръгваме като аслани и се прибираме еди как си. Тогава няма съдията Кабаков, Добринов, Каубой Маубой. Показват ти пътя обратно към София и започваме да търсим под вола теле. Гледах унгарски и полски клубове през зимата. Особено поляците, страшни футболисти, за едно полувреме един тим от тази страна вкара три гола на Металург (Донецк)”, допълни босът на Славия./БЛИЦ