Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!
 
Стив Лео Белек отново се е появил като варинт за нов играч на “Левски”. Камерунският нападател, който е собственост на Удинезе, през миналия сезон беше под наем в АЕК, но след като гръцкият тим изпадна в криза и бе изхврълен от евротурнирите заради дългове, той е напуснал Атина.
 
Голаджията беше пред трансфер в “Левски” през зимата, но тогава гърците провалиха сделката в последния момент. През зимния трансферен прозорец Иво Тонев успя да се разбере с Удинезе, въпреки че Белек беше чакан в ЦСКА като част от неосъществена сделка със “зебрите”.
 
Сега се чака разрешението на Удинезе, за да се пристъпи към разговори за Стив Лео Белек. Негов трансфер е възможен само като наем. В момента италианския тим иска да се раздели с играчите, които са определени за продажба и след това ще разгледа ситуацията с нападателя.
 
Илиан Илиев също е запознат вече с качествата на камерунеца, пише “Тема Спорт”. Той е получил информация от свои хора в АЕК, където играе преди години. Към този момент “Левски” няма подписан договор с централен нападател. Няма яснота и около възможността на Жан-Жак Мандриши да дойде на “Герена”.