Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Считаният за почти сигурно ново попълнение на "Левски" Кевин Бру е предпочел да остане в родината си Франция. Полузащитникът е подписал договор с отбора от Лига 2 Истър, докато Иво Тонев напразно очаква отговора му. Това твърдят френски издания, както и авторитетният сайт "Евроспорт".

Шефът на "сините" заяви преди дни, че идването на Бру на "Герена" е почти сигурно и се очакваше той да замени Лига 2 с българската "А" група. За последно Кевин Бру е играл за Булон.

Националът на Мавриций дори миналата седмица беше в София, за да премине медицински прегледи и да се запознае с обстановката в столицата ни. Ръководството на "Левски" обаче не чу "да" от Кевин Бру, който пожела да се прибере в родината си, за да размисли върху офертата. И очевидно халфът ще остане във Франция, след като е приел предложението на Истър.

Върху решението му най-вероятно е повлиял и брат му Джонатан, който присъства на преговорите между Бру и Тонев преди дни на "Герена". В статията на "Евроспорт" се казва още, че Джонатан Бру е развил качествата си именно в Истър между 2006 и 2008 година.